Studio dotat cu echipamente profesionale

Pentru producții de calitate este nevoie de echipamente profesionale, capabile să ofere un sunet pur și natural. De la înregistrare, procesare și până la redare, calitatea este angajamentul nostru față de clienți.

De aceea, am ales cu grijă echipamente standard în industrie de la cei mai reputați producători. Hardware și software, studioul ET Radio Services este pregătit să livreze calitate la standardele momentului în industria audiovizuală. Lucrăm cu echipamente NEUMANN Berlin (the microphone company), GENELEC (the sonic reference), Universal Audio Inc., audio-technica (laways listening),  procesoare intel, Cordial, Rode Australia, K&M, Adobe CC și WAVES.

Cunoașteți experiența clienților noștri

"Tiberiu Kelemen - Director" BRICO DEPOT

Am lucrat alături de ET Radio Services pentru promoțiile din magazinul BricoStore Oradea. MC-ul (Emil Trifa) a fost dinamic, spontan și a stăpânit concursurile și promoțiile mai bine decât ne-am așteptat. Ulterior, la aniversarea BricoStore, am știut din prima ce alegere vom face. Azi, colaborarea continuă cu succes alături de BRICO DEPOT.

doubletree by hilton oradea
Anca Mădalina Platz - Marketing executive/PA to the General Manager" DoubleTree by Hilton Oradea

Încă din faza de pre-deschidere a DoubleTree by Hilton Hotel Oradea am analizat soluțiile propuse de diverși furnizori pentru a ne asigura că putem să le oferim clienților noștri servicii de cea mai înaltă calitate. Am căutat un partener profesionist și în primul rând flexibil. La ET Radio Services am găsit soluțiile perfecte pentru nevoile noastre, iar astăzi în urma unui parteneriat de lungă durată ne propunem să evoluăm împreună.