In-Store Radio este un post de radio dedicat, conceput de specialiștii noștri exclusiv pentru afacerea dumneavoastră.

Veți auzi exact ceea ce trebuie, când și cum trebuie pentru a maximiza vânzările și a îmbogăți experiența clienților.

 

In-Store Radio vă oferă o experiență completă printr-o selecție muzicală personalizată, programată în funcție de intervale orare sau evenimente, plus spoturile audio care vor promova brandul și ofertele dumneavoastră pentru fidelizarea clienților.

Playlist personalizat
Programare spoturi audio
Producție spoturi audio gratuită*
Audio branding gratuit (Jingles)
Rapoarte de difuzare
Sunet HD cu volum uniform
Support tehnic & consultanță

Soluții pentru fiecare tip de afacere

Retail
Mall-uri & Centre Comerciale
Restaurante & Cafenele
Hoteluri

Shopping-ul e terapie. De aceea, noi am înțeles că meloterapia la cumpărături este esențială. Alegerea mixului potrivit de muzică în raport cu segmentul de clienți este crucială. Ambianța potrivită va determina clienții să petreacă mai mult timp în magazinul dumneavoastră și să revină cu plăcere. Brandingul audio le va păstra în memorie experiența din magazin, iar spoturile audio vor aduce mai aproape noutățile, promoțiile şi informațiile esențiale pentru clienți, maximizând vânzările.

O aglomerație de magazine reprezintă o provocare ambiţioasă pentru departamentul de marketing. Scopul nostru este să păstrăm clienții cât mai mult timp în mall pentru a maximiza vânzărileMixul muzical inteligent va contribui decisiv la durata petrecută de clienți alături de dumneavoastră, iar brandingul audio îi va fideliza. Rețeta succesului este completată de spoturi audio atractive, programate și monitorizate atent pentru o comunicare directă, concretă, eficientă şi în nici un caz iritantă.

Restaurantul sau cafeneaua reprezintă un refugiu pentru răsfăț comunicare sau relaxare. Atmosfera caldă complimentează perfect preparatele și serviciile. Prin experiența dobândită alături de clienți și analiza permanenta asupra evoluției industriei, vă oferim ambianța muzicală ideală pentru restaurantul sau cafeneaua dumneavoastră. O experiență desăvârșită prin calitate și îmbogățită prin muzică perfect aleasă va determina clienții să revină și chiar să recomande localul.

Pentru scurt timp, hotelul înseamnă „acasă”. Așadar, un loc primitorcald și relaxant. Asiguraţi-vă că le oferiți clienților calitate inclusiv prin atmosferămuzică și iluminat. Noi suntem aici pentru a vă oferi un mix muzical adaptat fiecărui spațiu din hotel, fie că este vorba despre lobby, restaurant, cafenea sau spa. Vom analiza profilul clienților și vom concepe mixul ideal pentru a-i convinge să revină. Alături de muzică, vom crea și spoturi audio care vor pune în valoare și mai bine serviciile dumneavoastră, tratând cu respect și valoare clienții.

Ce facem noi pentru dumneavoastră?

Acum este momentul să acționați prompt, în favoarea afacerii dumneavoastră! Intrați în legalitate, evitați ca reclamele concurenților să ajungă la clienții dumneavoastră chiar în incinta propriului spațiu comercial și asigurați-vă că în magazin/restaurant/cafenea/hotel/mall promovați exact ceea ce vă doriți, ceea ce le oferiți clienților dumneavoastră.

Echipa de profesioniști ET Radio Services va realiza o cercetare asupra profilului clienților care frecventează spațiul dumneavoastră comercial, astfel încât ambianța să fie creată pentru a determina clienţii să petreacă mai mult timp și să cumpere mai multe produse.

     

La ET Radio Services veți găsi servicii complete, de la cercetare, consultanță, implementare, identitate audio, producție audio, până la soluții pentru pentru sisteme de sonorizare ambientală. Totul pentru rezultatul final: succesul. Vom lucra îndeaproape cu furnizorii dumneavoastră sau cu echipele noastre pentru conceperea și instalarea sistemului de sonorizare ideal.

Am aflat și am învățat nevoile clienților noștri. În plus, știm exact ce își doresc clienții dumneavoastră. Luăm decizii bazate pe cercetări temeinice și ținem cont de satisfacția și de bugetul dumneavoastră.

Pachete de servicii

Pentru detalii despre experiența clienților cu ET Radio Services, accesați secțiunea Despre noi. *Costul serviciilor de producție audio depinde de pachetul In-Store Radio Cloud contractat. **Echipamentele de recepție și back-up se oferă în custodie, în funcție de pachetul ales și de structura rețelei clientului, pentru contracte angajate pe o perioadă minimă de 12 luni. Aceste echipamente pot fi inclusiv închiriate pe perioada contractului, însă nu mai puțin de 12 luni.