Ce este In-Store Radio?

In-Store Radio este un post de radio privat conceput de specialiștii noștri, exclusiv pentru afacerea dumneavoastră.

Veți auzi exact ceea ce trebuie, când și cum trebuie pentru a maximiza vânzările și a îmbogăți experiența clienților.

In-Store Radio înseamnă o selecție muzicală controlată în funcție de intervale orare sau evenimente, plus spoturi audio care vor promova brandul și ofertele dumneavoastră pentru fidelizarea clienților.

Care sunt avantajele?

Spre deosebire de un post de radio comercial, transmis via FM sau internet, ori o televiziune muzicală, In-Store Radio vă oferă avantaje unice:

 • playlist personalizat în funcție de intervale orare și calendar
 • programare spoturi publicitare
 • producție spoturi audio gratuită*
 • audio branding gratuit (Jingles)
 • rapoarte de difuzare
 • sunet HD procesat cu volum uniform
 • support tehnic & consultanță
 • LiveChat support
 • control la distanță
 • flexibilitate garantată

 • fără reclamele concurenților
 • fără intervenții plictisitoare
 • fără știri care să distragă atenție clienților de la shopping sau relaxare

CLOUD IN-STORE RADIO ÎNSEAMNĂ 99,9% UPTIME, COSTURI REDUSE, EFICIENȚĂ ȘI FLEXIBILITATE!

Utilizarea serviciilor noastre Cloud In-Store Radio vă scutește de griji. Beneficiați de Back-up Server GRATUIT și asistență!

Soluții pentru fiecare tip de afacere

Soluții pentru Retail

Shopping-ul e terapie. De aceea, noi am înțeles că meloterapia la cumpărături este esențială. Alegerea mixului potrivit de muzică în raport cu segmentul de clienți este crucială. Ambianța potrivită va determina clienții să petreacă mai mult timp în magazinul dumneavoastră și să revină cu plăcere. Brandingul audio le va păstra în memorie experiența din magazin, iar spoturile audio vor aduce mai aproape noutățile, promoțiile şi informațiile esențiale pentru clienți, maximizând vânzările.

solutii pentru retail

Soluții pentru Mall-uri & Centre Comerciale

O aglomerație de magazine reprezintă o provocare ambiţioasă pentru departamentul de marketing. Scopul nostru este să păstrăm clienții cât mai mult timp în mall pentru a maximiza vânzările. Mixul muzical inteligent va contribui decisiv la durata petrecută de clienți alături de dumneavoastră, iar brandingul audio îi va fideliza. Rețeta succesului este completată de spoturi audio atractive, programate și monitorizate atent pentru o comunicare directă, concretă, eficientă şi în nici un caz iritantă.

Soluții pentru Mall-uri & Centre comerciale

 

            

Soluții pentru Restaurante & Cafenele

Restaurantul sau cafeneaua reprezintă un refugiu pentru răsfăț, comunicare sau relaxare. Atmosfera caldă complimentează perfect preparatele și serviciile. Prin experiența dobândită alături de clienți și analiza permanenta asupra evoluţiei industriei, vă oferim ambianța muzicală ideală pentru restaurantul sau cafeneaua dumneavoastră. O experiență desăvârșită prin calitate și îmbogățită prin muzică perfect aleasă va determina clienții să revină și chiar să recomande localul.

Soluții pentru Restaurante & Cafenele

Soluții pentru Hoteluri

Pentru scurt timp, hotelul înseamnă „acasă”. Așadar, un loc primitor, cald și relaxant. Asiguraţi-vă că le oferiți clienților calitate inclusiv prin atmosferă, muzică și iluminat. Noi suntem aici pentru a vă oferi un mix muzical adaptat fiecărui spațiu din hotel, fie că este vorba despre lobby, restaurant, cafenea sau spa. Vom analiza profilul clienților și vom concepe mixul ideal pentru a-i convinge să revină. Alături de muzică, vom crea și spoturi audio care vor pune în valoare și mai bine serviciile dumneavoastră, tratând cu respect și valoare clienții.

Soluții pentru Hoteluri

Ce facem noi pentru dumneavoastră?

Acum este cazul să vă gândiți la toate acestea și să acționați prompt, în favoarea afacerii dumneavoastră! Intrați în legalitate, evitați ca reclamele concurenților să ajungă la clienții dumneavoastră chiar în incinta propriului spațiu comercial și asigurați-vă că în magazin/restaurant/cafenea/hotel/mall promovați exact ceea ce vă doriți, ceea ce le oferiți clienților dumneavoastră.

Echipa de profesioniști ET Radio Services va realiza o cercetare asupra profilului clienților care frecventează spațiul dumneavoastră comercial, astfel încât ambianța să fie creată pentru a determina clienţii să petreacă mai mult timp și să cumpere mai multe produse.

     

La ET Radio Services veți găsi servicii complete, de la cercetare, consultanță, implementare, identitate audio, producție audio, până la soluții pentru pentru sisteme de sonorizare și software. Totul pentru rezultatul final: succesul. Vom lucra îndeaproape cu furnizorii dumneavoastră sau cu echipele noastre pentru conceperea și instalarea sistemului de sonorizare ideal.

În calitate de pionieri ai serviciilor In-Store Radio, am aflat și am învățat nevoile clienților noștri. În plus, știm exact ce își doresc clienții dumneavoastră. Lucrăm cu soluții testate, luăm decizii bazate pe cercetări temeinice și ținem cont de satisfacția și de bugetele dumneavoastră.

Pachete de servicii

 

Pentru detalii despre experiența clienților cu ET Radio Services, accesați secțiunea Despre noi. * Costul serviciilor de producție audio depinde de pachetul In-Store Radio Cloud contractat.